Bad Hulckesteijn
SLB 36 Unique

200 m² -

QR Code
Beschrijving

Dit prachtige en goed onderhouden chalet staat te koop op Droompark Bad Hulckesteijn, aan het Nijkerkernauw.

Het chalet beschik over in totaal drie kamers. Door de mooie grote raampartijen die in de leefruimte zij ingebouwd, valt er veel zonlicht naar binnen. De keuken ziet er zeer goed verzorgd en modern uit en is compleet uitgevoerd met een koelkast (inclusief vriesvak), combimagnetron, vaatwasser en gasstel met afzuigkap.

Er zijn twee slaapkamers aanwezig, die slaapplaatsen bieden voor 4 personen. In de ouderslaapkamer staan 2 prachtige boxsprings naast elkaar, met aan weerszijden gezellige nachtkastjes. De tweede slaapkamer staan 2 boxsprings apart van elkaar met daartussenin een nachtkastje. De badkamer is compleet betegeld en beschikt over een ruime douchecabine, designradiator, een enkele wastafel (inclusief opbergruimte) en een toilet.

De gezellige tuin is zeer goed onderhouden en grotendeels betegeld – met een gezellig buitenterras en gras. Tevens is er een parkeerplaats naast het chalet aanwezig.

Het hele chalet is zeer sfeervol en modern ingericht. Er is beschikking over internet en TV zenders worden ontvangen via CAI. Dit chalet wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris. De prijs is inclusief de btw, wellicht aantrekkelijk als investering voor de verhuur.
De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen EUR 5.200,=. De kavel kan eventueel ook gekocht worden. Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan.
Heeft dit mooie chalet uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of voor het inplannen van een bezichtiging!

Basis details
Soort object : Chalet
Prijs : €64.950
Soort kavel : Huurkavel
Merk type : Unique
Bouwjaar : 2015
Droompark : Bad Hulckesteijn
Afmetingen : 1100x400 cm
Oppervlakte kavel : 200 m²
Verwarming : C.V.
Buitenbekleding : Canexel
Huur-/parkkosten : €5.200
Kavel : Sur Le Bois 36
Kenmerken
Slaapkamers : 2
Apart toilet : Nee
Internet : Ja
Televisieontvangst : Schotel
Inclusief inventaris : Ja
Bergzolder : Nee
Berging : Nee
Indruk van object : Uitstekend
Indruk van de tuin : Uitstekend
Apparaten
Koelvries combi :
Vaatwasser :
Combimagnetron :
Afzuigkap :
Kookplaat :
Adres
Land : Nederland
Plaats : Nijkerk
Straat en nr. : Hulckesteijn 3 - SLB 36
Postcode : 3861 MZ
Omgeving
Wandelroutes
Fietsroutes
Bosgebied
Bad Hulckesteijn Huurkavel
  • Oppervlakte kavel : 200 m²
€64.950