Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar is bij Droompark Molengroet.
Leuk 4 persoons Unique chalet op eigen kavel dicht bij Alkmaar op Droompark Molengroet.
Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar is bij DroomPark Buitenhuizen.
Ook in de winter is het hier prachtig! Interesse? Kijk voor informatie over deze woning op eigen kavel op onze website.
Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar
Te koop inclusief kavel in Arnhem op Droompark Hooge Veluwe.
Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar is bij Droompark Bad Hulckesteijn.
Droompark Bad Hulckesteijn
Mooi grote vakantiewoning aan het Nijkerkernauw. Mooi object voor de verhuur. #uwtweedehuismakelaar #vakantiehuis #vakantiewoning # chalet #recreatiewoning #recreatiepark

Sorteer opties
  • Provincie
  • Prijs
  • Laatst toegevoegd
Grid
Lijst

Molengroet
643 inclusief kavel

Molengroet 1-643

12Picture(s)
317
Visits:182
Dit prachtige en goed onderhouden chalet met kavel staat te koop op Droompark Molengroet, nabij Alkmaar. Deze vakantiewoning heeft een hele mooie woon- en eetkamer met openslaande deuren naar het terras. Hier staat een bank, stoelen, salontafel, tv-meubel en een eethoek. Moderne keuken compleet uitgevoerd met een koelkast (inclusief vriesvak), combimagnetron, vaatwasser, en gasstel met afzuigkap.
€139.500

Cube Exclusief Plus
Spaarnwoude 145

28Picture(s)
250
Visits:304
Prachtig / luxe en zeer goed onderhouden chalet met 2 slaapkamers op Droompark Spaarnwoude in Halfweg nabij Amsterdam. Het chalet beschikt over een mooie open en ruime leefruimte. Hier bevindt zich de zithoek, eethoek en de keuken! De keuken heeft een moderne uitstraling door zijn hoogglanzen afwerking en het kookeiland.
€145.000

Spaarnwoude 25
Cube Exclusif met schuur

27Picture(s)
280
Visits:657
Prachtig chalet gelegen aan het water op Droompark Spaarnwoude in Halfweg, bij Amsterdam. Het object beschikt over in totaal 3 kamers. Het model (Cube Exclusif) beschikt onder andere over mooie grote raampartijen. Hierdoor heeft men prachtig zicht naar buiten toe en valt er tegelijkertijd heerlijk veel natuurlijk (zon)licht naar binnen.
€145.000

Buitenhuizen 413
Modern Cube Model

14Picture(s)
250
Visits:684
Prachtig chalet in nieuwstaat nabij Amsterdam. Ruim van opzet op een schitterende kavel aan de rand van het park met uitzicht over het water! In het object is geen gas aanwezig en het beschikt zelfs over zonnepanelen. De leefruimte is één mooie grote ruimte met daarin de keuken - inclusief aparte eethoek - en de woonkamer.
€145.000

Spaarnwoude 315
6 persoons Cube Exclusif

18Picture(s)
300
Visits:1158
Dit prachtige en moderne 6 persoons chalet staat te koop op Droompark Spaarnwoude , in Halfweg bij Amsterdam In dit chalet zijn in totaal 4 kamers aanwezig. De leefruimte beschikt over mooie grote raampartijen en tuindeuren die van de grond tot aan het plafond reiken. Hierdoor heeft met prachtig zicht naar buiten toe.
€149.500

Bad Hoophuizen Torenvalk 9
Inclusief kavel!

17Picture(s)
250
Visits:405
Gezellig - inclusief kavel - centraal gelegen op de Veluwe en direct gelegen aan het Veluwemeer! Het object beschikt over in totaal 3 kamers. De leefruimte beschikt over een aparte eet- en zithoek. Hier is genoeg plaats aanwezig voor een 2-zitsbank, twee zetels, een salontafel, TV-meubel, eettafel en diverse leuke accessoires.
€149.500

Bad Hoophuizen Bosuil 7
Prijs inclusief kavel!

19Picture(s)
260
Visits:944
Prachtig chalet inclusief kavel direct aan het Veluwemeer (Veluwe) op Droompark Bad Hoophuizen in Hulshorst bij Nunspeet. Via de entree komt men direct in de (half)open keuken terecht. Deze is luxe uitgevoerd met een koelkast, combimagnetron, vaatwasser, gasstel en afzuigkap. Via de keuken komt men terecht in de leefruimte.
€149.550

Maasduinen 67
Cube Exclusif incl. kavel

22Picture(s)
370
Visits:1789
Dit prachtige en goed onderhouden chalet staat te koop op Droompark Maasduinen met eigen kavel, in Belfeld Noord Limburg. De leefruimte is één grote open ruimte waarin zich de keuken en de woonkamer bevinden. De hoogglans keuken ziet er zeer modern uit. De keuken is verder compleet uitgevoerd met een koelkast (inclusief vriesvak), combimagnetron, vaatwasser, en gasstel met afzuigkap.
€155.000

Spaarnwoude 119a
Unique incl. kavel

20Picture(s)
225
Visits:1197
Mooi chalet - inclusief kavel - nabij Amsterdam op Droompark Spaarnwoude in Halfweg. Het chalet beschikt over in totaal 3 kamers. De gezellige leefruimte bestaat uit een woonkamer en een eethoek. Heerlijke lichte ruimte door de grote raampartijen die in het object zijn gebouwd. Hier is genoeg ruimte aanwezig voor het plaatsen van twee zitbanken, salontafel, TV meubel en eettafel met stoelen.
€155.000

Bad Hoophuizen, Havik 16
4 persoons chalet incl kavel

Varelseweg 211

10Picture(s)
210
Visits:430
Mooi chalet inclusief kavel op Droompark Bad Hoophuizen, in Hulshorst, dichtbij Harderwijk en Nunspeet aan het Veluwemeer! Het chalet beschikt over in totaal 3 kamers. In de leefruimte bevinden zich zowel de woonkamer als de eethoek, de open keuken grenst direct aan deze leefruimte. In de woonkamer staat een mooie hoekbank,, een zetel, salontafel, TV-meubel en diverse accessoires.
€155.000

Spaarnwoude 314
6 persoons Cube Exclusif

25Picture(s)
250
Visits:1645
Prachtig 6 persoons luxe vakantiewoning, chalet op Droompark Spaarnwoude in Halfweg, Amsterdam. De leefruimte bestaat uit één mooie grote open ruimte waarin zich zowel de keuken alsook de woonkamer bevinden. Met grote raampartijen (deze reiken van de vloer tot aan het plafond) heeft men prachtig zicht naar buiten toe en valt er heerlijk veel natuurlijk (zon)licht naar binnen.
€159.000

Bad Hulckesteijn SLM 17
6 pers. Cube Exclusif

24Picture(s)
325
Visits:1108
Prachtig vakantiewoning, Cube Exclusif met 3 slaapkamers op de Veluwe aan het water van het Nijkerkernauw! Dit object beschikt over in totaal 4 kamers. Prachtige royale leefruimte waarin zich zowel de keuken alsook de woonkamer bevinden. Tevens zijn hier grote raampartijen ingebouwd waardoor er hier heerlijk veel natuurlijk licht naar binnen valt én men goed zicht heeft naar buiten toe.
€159.000
100 ResultatenPer pagina