Woning

Omschrijving

Zo goed als nieuwe 4 persoons Beachhouse inclusief kavel op EuroParcs Marina Strandbad in Olburgen aan een zijtak van de IJssel.
Dit beachhouse heeft een mooie open leefruimte waarin zich zowel de keuken – met een aparte eethoek – alsook de woonkamer bevinden. Tevens heeft men door de grote raampartijen die in het object zijn gebouwd prachtig uitzicht naar buiten toe! Het object wordt verwarmd middels CV.
De rechte open keuken is compleet uitgevoerd met een koelkast (inclusief vriezer), combimagnetron, vaatwasser, gasstel en afzuigkap.
Met 2 slaapkamers biedt dit chalet slaapplaatsen voor vier personen. In de ouderslaapkamer staan twee aan elkaar geschoven 1-persoonsbedden met aan weerszijden nachtkastjes. Met de aanwezige grote kasten zijn er genoeg mogelijkheden voor het opbergen van kleding of eventueel andere spullen. In de tweede slaapkamer staan eveneens twee 1-persoonsbedden met daarboven opbergkasten.
De badkamer is compleet betegeld en heeft een ruime douchecabine, enkele wastafel en er is een separaat toilet.
TV zenders worden ontvangen via een CAI-aansluiting en ook is er internet beschikbaar. Het object wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken).
Het chalet heeft prachtige ligging op het park met een zeer gezellig pleintje voor gezamenlijke activiteiten. Verder ziet de tuin er gezellig en goed onderhouden uit.
De jaarlijkse parklasten bedragen ong. EUR 2.000,=. De prijs van het object is inclusief BTW, dit maakt het aantrekkelijk als investering voor de verhuur!
Europarcs Marina Strandbad 
EuroParcs Marina Strandbad is gelegen in Olburgen en biedt veel faciliteiten. Er is o.a. een restaurant, snackbar, buitenzwembad, strand en natuurmeer, jachthaven en een wellness centrum. Het ligt op de grens van de Achterhoek en de IJselvallei en vlakbij Nationaal Park Veluwezoom. Dit houdt in veel divers vakantieplezier: van het wandelen of fietsen naar de top van de negentig meter hoge Posbank of de ruim honderd meter hoge Signaal Imbosch tot een tocht over de IJssel met uitzicht op Schotse hooglanders, IJslandse paarden en een grote variëteit aan vogels. En dan is er nog de Achterhoek met zijn coulisselandschap, vele kastelen, pittoreske dorpen en fraaie fietsroutes. De regio kent meerdere plaatsen met een fraai historisch centrum en een gezellige sfeer, zoals Zutphen, Lochem, Doesburg en Arnhem. Waarbij Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum als gezinsactiviteiten er bovenuit steken. Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan.
Maakt u gerust een afspraak om dit mooie chalet te komen bezichtigen.

Bouw

Soort woningChalet
Kavelnummer403
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Bouwjaar2021
Oppervlakte kavel218m2
Marge object of btw objectObject is incl. BTW

Kenmerken

Inclusief inventaris
Internet en TV aansluiting
Magnetron / OvenCombimagnetron
Afzuigkap
Koelkast
Soort keukenRecht
KookplaatGas
Soort verwarmingCV
Separaat toilet