Woning

Omschrijving

Mooi chalet op eigen kavel midden in de natuur op recreatiepark De Rimboe-Woeste Hoogte te Hoenderloo, Veluwe.
Het chalet beschikt over 2 kamers, de leefruimte (met een apart eet- en zitgedeelte) en een slaapkamer.
De leefruimte is ruim en beschikt over een apart zit- en eetgedeelte. In het zitgedeelte zijn mooie grote raampartijen en tuindeuren met directe toegang naar het buitenterras aanwezig. Hierdoor heeft men prachtig zicht naar buiten toe en valt er ook veel natuurlijk licht naar binnen. Direct grenzend aan het zitgedeelte komt men in het eetgedeelte en in de keuken terecht. De halfopen keuken is uitgevoerd met een koelkast, oven en gasstel met afzuigkap.
In de slaapkamer is een elektrisch verstelbaar bed voor 2 personen met nachtkastjes aanwezig. Naast het bed is een ruime inbouwkast met de mogelijkheid tot het opbergen van kleding en/of andere spullen. In de 2de kamer is nu een kamer voor opslag en dergelijke, maar deze is makkelijk weer terug te brengen naar een 2de slaapkamer. Hier is ook de wasmachine aansluiting.
De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met opbergruimte, bad en een toilet.
In de recreatiewoning is er TV-ontvangst via de schotel en ook is er internet via het park beschikbaar.
Het chalet is geplaatst in een mooie groene en natuurrijke omgeving. Hier zit men tevens goed beschut en heeft met veel privacy. Het chalet beschikt over een eigen parkeerplaats.
Dit wordt opgeleverd zonder inventaris.
De parklasten bedragen circa €1650,-
Recreatiepark De Rimboe- Woeste Hoogte
De Rimboe-Woeste hoogte is een luxe vakantiepark met een verwarmbaar buitenzwembad, restaurant, cafetaria en speeltuinen.
Het recreatiepark is gelegen in de prachtige bossen van de Veluwe in het zeer oude plaggestekerdorp Hoenderloo dat als centraal vertrekpunt dient voor een verkenningstour van de omgeving. Voor wandelaars, fietsers en natuur- en kunstliefhebbers een ideale plek om tot rust te komen. U wordt omringd door natuur, bossen en u kunt hier in alle stilte het wild bekijken. Op nog geen 4 km afstand vindt u al bij de ingang van het Nationale park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller museum en het Jachthuis Sint. Hubertus. Beiden de moeite van het bezoeken waard. Tevens vindt u een aantal gezellige steden in de omgeving van het park. Denkt u een aan Apeldoorn, Arnhem of Ede. Alle drie gezellige steden om lekker te shoppen en te eten. Permanente bewoning is niet toegestaan, huisdieren zijn welkom en het park is het gehele jaar door open.
Heeft u interesse in dit leuke chalet, maak dan een afspraak met de makelaar Milan, 06-24667234

 

Bouw

Soort woningChalet
Kavelnummer466
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Bouwjaar2009
Oppervlakte kavel200m2
Marge object of btw objectMarge object

Kenmerken

Inclusief inventaris
Berging
Internet en TV aansluiting
Magnetron / OvenCombimagnetron
Afzuigkap
Koelkast
Soort keukenRecht
KookplaatGas
Wasmachine aansluiting
Droger aansluiting
Soort verwarmingCV

Video