Woning

Omschrijving

Prachtig nieuw chalet, Cube Exclusif inclusief ruim kavel (onder ondererfpacht) op Droompark De Zanding in Otterlo op de Veluwe!
Het object beschikt over in totaal 3 kamers.
Het model (Cube Exclusif) beschikt over mooie grote raampartijen. Hierdoor heeft men prachtig zicht naar buiten toe en valt er tegelijkertijd heerlijk veel natuurlijk (zon)licht naar binnen. Tevens bevinden de open hoek keuken – met eethoek – en de woonkamer zich in dezelfde (leef)ruimte – ideaal voor het gezellig bijeenkomen met vrienden en/of familie.
De luxe hoekkeuken beschikt over een koelkast met vriesvak, combimagnetron, vaatwasser, gasstel en luxe afzuigkap. Tevens bevindt zich in de leefruimte ook een mooie doorkijk gashaard, zowel binnen als buiten.
Met 2 slaapkamers biedt dit chalet slaapplaatsen voor vier personen. De ouderslaapkamer biedt genoeg ruimte voor een 2-persoonsbed (met aan weerszijden leuke nachtkastjes!). Verder is deze slaapkamer van luxe voorzien: er is hier een walk-in closet aanwezig. In de tweede slaapkamer staan twee 1-persoonsbedden. Ook is hier kastruimte aanwezig.
De badkamer is compleet is compleet betegeld. Hier is een ruime douchecabine en een dubbele wastafel aanwezig. Het toilet bevindt zich elders – separaat – in het object.
TV zenders worden ontvangen via een CAI-aansluiting en ook is er internet aanwezig. Het object wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken).
Het object bevindt zich op een unieke locatie direct aan het water! De tuin ziet er goed onderhouden uit en biedt plaats voor één of meerdere tuinsetjes (direct vóór de prachtige buitenhaard!). Daarnaast zijn alle voorbereidingen getroffen voor een tuinhuisje.
Het object heeft een mooie ligging in Otterlo midden op de VeluweDroompark De Zanding is een prachtig park met veel faciliteiten, waaronder een zwembad, restaurant e.d.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan, permanente bewoning niet. De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen ongeveer EUR 2.000,=.
De prijs van het chalet is inclusief de btw, waardoor het aantrekkelijk is als investering voor de verhuur!
Hebt u interesse in dit mooie chalet, maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Wij laten het graag aan u zien!

Bouw

Soort woningChalet
KavelnummerHeideveld 27
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Bouwjaar2021
Oppervlakte kavel500m2
Marge object of btw objectObject is incl. BTW

Kenmerken

Inclusief inventaris
Berging
Internet en TV aansluiting
Magnetron / OvenCombimagnetron
Afzuigkap
Koelkast
Soort keukenHoek
KookplaatGas
Soort verwarmingCV
Separaat toilet

Video