Woning

Omschrijving

Prachtige 8 persoons stenen rietgedekte vakantiewoning met verdieping op eigen kavel op Droompark de Zanding in Otterlo, prachtige ligging op de Veluwe!
De leefruimte is één mooie grote open ruimte waarin zich zowel de keuken – inclusief eethoek – als ook de woonkamer bevinden. In de woonkamer staan twee zitbanken, twee zetels, een salontafel, TV-meubel en diverse leuke accessoires. De keuken heeft een prachtige houten afwerking en is compleet uitgevoerd met een koelkast inclusief vriezer, combimagnetron, vaatwasser, gasstel en afzuigkap. Tussen de woonkamer en de keuken staat de eettafel met plaats voor maar liefst 8 personen.
Met 4 slaapkamers, biedt deze woning slaapplaatsen voor 8 personen. In de ouderslaapkamer staan twee 1-persoonsbedden naast elkaar geplaatst met aan weerszijden nachtkastjes. Ook in de tweede slaapkamer staan twee 1-persoonsbedden. Deze staan echter van gescheiden van elkaar. In de overige twee slaapkamers, boven – die vrijwel identiek aan elkaar zijn – staan in ieder 2 1-persoonsbedden.
Er zijn 2 badkamers, in de eerste badkamer is een ruime inloopdouche en een enkele wastafel aanwezig en beneden een separaat toilet. Boven is de 2de badkamer met een inloopdouche, wastafel en toilet.
TV zenders worden via een CAI-aansluiting ontvangen en ook is er beschikking over internet. Tevens beschikt de woning over een wasmachine- en drogeraansluiting. De vakantiewoning wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken).
Deze vakantiewoning heeft een prachtige ligging in een natuurrijke omgeving. De tuin ziet er mooi, met plaats voor meerdere tuinsetjes en is makkelijk in onderhoud.
De jaarlijkse parklasten bedragen EUR 2.000,=. Huisdieren zijn toegestaan en het park is het hele jaar geopend.
De prijs van de vakantiewoning is inclusief BTW, dit maakt het aantrekkelijk als investering voor de verhuur.
De grond is op basis van onder-ondererfpacht tot 2112.
Heeft deze mooie vakantiewoning uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op, wij laten het graag aan u zien!

Bouw

Soort woningVakantiewoning
KavelnummerGeheim 13
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2
Bouwjaar2016
Oppervlakte kavel400m2
Marge object of btw objectObject is incl. BTW

Kenmerken

Inclusief inventaris
Berging
Internet en TV aansluiting
Magnetron / OvenCombimagnetron
Afzuigkap
Koelkast
Soort keukenHoek
KookplaatGas
Soort verwarmingCV
Separaat toilet

Video