Woning

Omschrijving

Modern chalet met een prachtige ligging direct aan het water en een uniek uitzicht!
Het object beschikt over in totaal 3 kamers. Vanuit de mooie open leefruimte heeft men direct zicht op de natuurrijke omgeving. Tevens biedt het meer dan genoeg plaats voor een zitbank, zetels, een salontafel, een gezellige eethoek en diverse accessoires.
De keuken heeft een mooie landelijke uitstraling met veel keukenkastjes – aan opbergruimte is dus geen gebrek! Tevens is deze luxe uitgevoerd met een koelkast (inclusief vriezer), combimagnetron, vaatwasser, gasstel en afzuigkap.
Het object heeft twee slaapkamers en biedt slaapplaatsen voor vier personen. In de ouderslaapkamer staan twee 1-persoonsbedden (deze zijn direct naast elkaar geplaatst). Aan weerszijden bevinden zich gezellige nachtkastjes. Tegenover de bedden is kastruimte aanwezig. De tweede slaapkamer heeft eveneens twee 1-persoonsbedden. Deze zijn staan van elkaar gescheiden door middel van. Een nachtkastje. Ook hier is kastruimte aanwezig.
De badkamer is compleet betegeld in moderne & neutrale kleuren. Hier bevindt zich een ruime douchecabine, een enkele wastafel met opbergruimte, toilet en een designradiator.
TV zenders worden ontvangen middels een CAI aansluiting en ook is beschikking over het internet via het park. Het object wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken).
Het chalet heeft een prachtige ligging direct aan het water. Men kan hier gezellig van de warme zomerdagen/avonden genieten op het terras met een uniek uitzicht! Met de aanwezige parkeerplaats kunt u direct vóór de deur parkeren.
Europarcs Reestervalllei ligt in de kop van Overijssel in het bos en op 3 kilometerafstand is een speelvijver met zandstrand. Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen EUR 5.005,=. Er bestaat ook de mogelijkheid tot koop van de kavel. De prijs van het object is inclusief BTW, dit maakt het aantrekkelijk als investering voor de verhuur! Permanente bewoning is niet toegestaan.
Wij laten het graag aan u zien tijdens een bezichtiging.

Bouw

Soort woningChalet
Kavelnummer215
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Bouwjaar2014
Afmetingen woning12 x 4.5 m
Oppervlakte kavel250m2
Marge object of btw objectObject is incl. BTW

Kenmerken

Inclusief inventaris
Berging
Internet en TV aansluiting
Magnetron / OvenCombimagnetron
Afzuigkap
Koelkast
Soort keukenHoek
KookplaatGas
Wasmachine aansluiting
Droger aansluiting
Soort verwarmingCV
Separaat toilet