Woning

Omschrijving

Dit prachtige tiny house – inclusief kavel – is verkocht op Droompark Maasduinen, in Belfeld Noord Limburg.

Het tiny house is gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen. Het wordt elektrisch verwarmd en met een pelletkachel en heeft een prachtige open leefruimte en is opgedeeld met een zitgedeelte en keuken met eethoek. In het zitgedeelte is genoeg plek aanwezig voor een ruime zitbank, salontafel en is voorzien van een kunstzinnige binnenwand met allemaal houtblokjes.
De keuken beschikt over een koelkast, combimagnetron en een elektrische kookplaat. Tevens bevindt zich hier ook een gezellige eethoek. De voorzijde van het tiny house bestaat volledig uit raampartijen, hierdoor heeft men prachtig zicht naar buiten toe en valt er veel zonlicht naar binnen.

Via de trap naar boven komt men terecht op de bergzolder. Hier bevindt zich de slaapkamer, en staat een 2-persoons bed. De badkamer bevindt zich op de beneden verdieping aan de achterzijde van tiny house.

TV zenders worden ontvangen via een CAI aansluiting en ook is er internet aanwezig. Verder heeft het een prachtig interieur. Het is sfeervol en modern ingericht, en heeft en warme en gezellige uitstraling door de vele houtelementen die er in zijn verwerkt Het object wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris.

Buiten in de tuin is een openhaard, waar u heelijk bij kunt zitten op de mooie zomeravonden. Tevens is er een gemeenschappelijke vuurplaats en hottub.
De jaarlijkse parklasten bedragen EUR 1.600,=. Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan.
De prijs van de woning is inclusief de btw en hierdoor aantrekkelijk als investering voor de verhuur. Wij vertellen u graag meer hierover.
Heeft dit prachtige object uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op!

Bouw

Soort woningChalet
Kavelnummer400
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1
Bouwjaar2018
Afmetingen woning800x300 cm
Oppervlakte kavel100m2
Marge object of btw objectObject is incl. BTW

Kenmerken

Inclusief inventaris
Berging
Internet en TV aansluiting
Afzuigkap
Koelkast
Soort keukenRecht
KookplaatElektrisch
Soort verwarmingElectra
Separaat toilet