Woning

Omschrijving

Chalet op eigen grond in een prachtige omgeving in Overijssel
Dit prima chalet ligt in het Europarcs resort de Reestervallei op eigen kavel van 300M2, plek 95A. Het chalet biedt voldoende ruimte voor vier personen.
De woonkamer heeft genoeg grote ramen en een schuifdeur naar het overdekte terras voor een licht en zonnig geheel. Door de gehele chalet ligt mooie laminaat met houtstructuur. In de woonkamer is ruimt voor een 2-zitsbank, 2 stoelen, een salontafel en een tv-meubel. In de hoek van de kamer een grote eettafel met 4 stoelen.
De half open keuken grenst direct aan de woonkamer. Een eenvoudige maar functionele keuken met een gasfornuis en afzuigkap en kleine koelkast.
Er zijn 2 Slaapkamers, in de ouderslaapkamer staat een 2-persoonsbed met aan één zijde een nachtkastje en een grote wandkast met schuifdeuren, waarin ook de cv geborgen zit. De kinderslaapkamer heeft 2 losse bedden met bovenkastjes.
De badkamer beschikt over een toilet, een ruime douche, een enkele wastafel met daarboven een spiegel en een raam. Er is TV-ontvangst via de kabel en Wifi is op de het park aanwezig.
De tuin is nagenoeg onderhoudsvrij. Er komt een nieuwe grasmat na de zomer, (dit staat zw/wit op papier) Er is een grote open overkapping met tuinset. Het is toegestaan naast het chalet een schuurtje te bouwen, volgens de regels van het park. Er ligt een eigen parkeerplaats voor het chalet.

Jaarhuur en info

Het vakantiepark, dat zijn naam ontleent aan de oeroude veenrivier De Reest ligt in het prachtige Reestdal, in de Kop van Overijssel. Een ideale vakantie uitvalsbasis voor jong en oud. Veel natuurlijk schoon met op slechts drie kilometer afstand speelvijver De Zwarte Dennen met een fraai zandstrand, ligweiden en een kinderspeelplaats. Een omgeving die inspireert én de geest tot rust laat komen. Familiaire, knusse voorzieningen en vooral ook een romantische sfeer. Dit is het vakantiepark die jullie als gezin, familie of partners dichter bij elkaar brengt.
Parkkosten €1789,- per jaar,  incl voorschot GWE, ex Vastrecht GWE €340,88 en huisvuil €127,73. Extra kosten n.a.v. ge/verbruik; GWE, aanslag waterschapsheffing, gemeentelijke belasting, noodzakelijke kosten. Verhuren mag via het park tegen extra jaarlijkse kosten. Max 4 weken verhuur aan familie/gezin mag buiten het park om geregeld worden.
De prijs van het chalet is inclusief btw en hierdoor aantrekkelijk voor de verhuur.
Geen permanente bewoning. Park is het gehele jaar geopend en max 2 huisdieren zijn toegestaan.

Bouw

Soort woningChalet
Kavelnummer95a
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Bouwjaar2015
Oppervlakte kavel300m2
Marge object of btw objectObject is incl. BTW

Kenmerken

Inclusief inventaris
Internet en TV aansluiting
Magnetron / OvenCombimagnetron
Afzuigkap
Koelkast
Soort keukenRecht
KookplaatGas
Soort verwarmingCV