Woning

Omschrijving

Luxe moderne chalets – inclusief kavel op een prachtige locatie tussen de IJsselvallei, De Veluwe en de Achterhoek.
De objecten die worden weergeven in deze advertentie hebben allemaal het model ‘Cube Exclusif Maximaal’. Dit model heeft een afmeting (woonoppervlakte) van ongeveer 65 m2 en beschikt over in totaal 3 kamers. Nummer 32 en 34 komen met boot inclusief!
De leefruimtes van deze chalets zijn uiterst geschikt voor het samenzijn met familie en/of vrienden doordat zich hier zowel de keuken – met eethoek – alsook de woonkamer bevinden. Ideaal voor wanneer men gezellig gezamenlijk wil gaan koken om vervolgens te gaan dineren vóór de gezellige binnenhaard! De keukens hebben tevens allemaal een moderne uitstraling en zijn luxe uitgevoerd: een koelkast (inclusief vriezer), combimagnetron, vaatwasser, gasstel en afzuigkap. Verder valt er veel natuurlijk (zon)licht in deze ruimte én heeft men prachtig zich naar buiten toe door de grote raampartijen die in het object zijn gebouwd.
Elk object heeft 2 slaapkamers en biedt slaapplaatsen voor 4 personen. Op enkele kleine details na (zoals de kamerindeling bijvoorbeeld), zijn de slaapkamers van de objecten hetzelfde: In de ouderslaapkamer staan twee 1-persoonsbedden met aan weerszijden gezellige nachtkastjes. In de tweede slaapkamer staan eveneens – gescheiden van elkaar – twee 1-persoonsbedden. Ook is er kastruimte aanwezig.
De badkamers zijn grotendeels betegeld en hebben een ruime douchecabine, enkele wastafel (inclusief opbergruimte), een designradiator en een spiegel met ingebouwde verlichting. Het toilet bevindt zich – separaat – elders in het chalet. Deze is ook gedeeltelijk betegeld en beschikt over een wastafel.
Verder biedt de inpandige berging de mogelijkheid voor het opbergen van bijvoorbeeld tuinmeubelen, fietsen of eventueel andere spullen. In de chalets is er TV-ontvangst via een CAI aansluiting, en ook is er internet aanwezig. Tevens heeft elk object zijn eigen prachtige interieur – zeer modern & sfeervol – en worden ze opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken).
De chalets hebben ieder een unieke ligging nabij het water! De tuinen zien er goed onderhouden uit en bieden plaats voor één of meerdere tuinsetjes direct vóór de mooie buitenhaard. Verder is er ook een jachthaven op het park aanwezig.
Het park Marina Strandbad is gelegen aan een zijtak van de IJssel en heeft een eigen jachthaven. Het is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. De jaarlijkse parklasten bedragen EUR 2.000,= (per object). De prijs van de chalets zijn inclusief BTW, dit maakt het aantrekkelijk als investering voor de verhuur.
Heeft één of meerdere van deze objecten uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op, wij laten ze graag aan u zien!
Nummer 32:
Prijs: EUR 306.000,=
Bouwjaar: 2019
Oppervlakte kavel: Ca. 210 m2
Nummer 34:
Prijs: EUR 297.500,=
Bouwjaar: 2019
Oppervlakte kavel: Ca. 210 m2
Nummer 75:
Prijs: EUR 339.000,=
Bouwjaar: 2020
Oppervlakte kavel: Ca. 250 m2

Bouw

Soort woningVakantiewoning
Kavelnummer32,34 en 75
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Bouwjaar2019
Oppervlakte kavel210m2
Marge object of btw objectObject is incl. BTW

Kenmerken

Internet en TV aansluiting
Magnetron / OvenCombimagnetron
Afzuigkap
Koelkast
Soort keukenRecht
KookplaatGas
Soort verwarmingCV
Separaat toilet

Video