Woning

Omschrijving

Prachtige, ruime luxe chalets – inclusief kavel op Marina Strandbad op de grens van de IJsselvallei, De Veluwe en de Achterhoek.
De objecten die worden weergeven in deze advertentie hebben het model ‘Cube Exclusif L-vorm’. Dit model heeft een afmeting (woonoppervlakte) van ongeveer 70m2 en beschikt over in totaal 3 kamers.
Dit model heeft een prachtige open leefruimte waar veel natuurlijk (zon)licht naar binnen valt door de mooie grote raampartijen die in het object zijn gebouwd. Tevens heeft men hierdoor tegelijkertijd prachtig zicht naar buiten toe! Op enkele details na zijn de chalets vrijwel hetzelfde ingericht. In de leefruimte bevinden zich zowel de keuken – met eethoek – en de woonkamer. De zitgedeeltes beschikken over een ruime bank, zetels, salontafels, en diverse accessoires. De TV’s zijn aan de muur geplaatst. De eettafels – nabij de gezellige binnenhaard – bieden plaats voor maar liefst 6 personen.
De keukens zijn luxe uitgevoerd met een koelkast inclusief vriezer, combimagnetron, vaatwasser en gasstel met afzuigkap en hebben een moderne uitstraling door de hoogglanzen afwerking. Tevens beschikt de keuken op nummer 91 over een keukeneiland.
Beide objecten bieden slaapplaatsen voor 4 personen. In de ouderslaapkamer staan twee 1-persoonsbedden (deze zijn naast elkaar geplaatst) en hebben een mooie inloopkast. Betreffende de tweede slaapkamer zijn op nummer 84 tevens twee 1-persoonsbedden naast elkaar geplaatst, naast de bedden staat een mooie grote inbouwkast. Op nummer 91 zijn twee 1-persoonsbeden van elkaar gescheiden door middel van een nachtkastje.
De badkamer (nummer 84) beschikt over een dubbele wastafel – inclusief opbergruimte – een douchecabine, designradiator en kastruimte. De badkamer (nummer 91) heeft een enkele wastafel – inclusief opbergruimte – een toilet, douchecabine en designradiator. Beide objecten hebben een separaat toilet met wastafel.
TV zenders worden ontvangen via een CAI aansluiting en ook is er in beide object internet beschikbaar. Tevens heeft het object op kavel 91 nog een berging met de mogelijkheid tot het opbergen van tuinmeubel, fietsen of eventueel andere spullen. De objecten worden opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken).
De chalets hebben een prachtige ligging nabij het water, en buiten is plaats voor (één of meerdere) tuinsetjes direct vóór de leuke buitenhaard!
Marina Strandbad is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. De ligging is top aan een zijtak van de IJssel met een eigen jachthaven.
De jaarlijkse parklasten bedragen EUR 2.000,= (per object). De prijs van de chalets zijn inclusief BTW, dit maakt het aantrekkelijk als investering voor de verhuur.
Nummer 84
Prijs: EUR 397.000,=
Bouwjaar: 2019
Oppervlakte kavel: Ca. 400m2
Nummer 91:
Prijs: EUR 397.000,=
Bouwjaar: 2020
Oppervlakte kavel: Ca. 350m2
Heeft één of meerdere van deze objecten uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op, wij laten ze graag aan u zien!

Bouw

Soort woningChalet
Kavelnummer84 of 91
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Bouwjaar2019
Oppervlakte kavel350m2
Marge object of btw objectObject is incl. BTW

Kenmerken

Inclusief inventaris
Berging
Internet en TV aansluiting
Magnetron / OvenCombimagnetron
Afzuigkap
Koelkast
Soort keukenRecht
KookplaatGas
Soort verwarmingCV
Separaat toilet

Video