Woning

Omschrijving

Een mooie Hansson Zeebonk te koop op de Veluwe!

Dit model Hansson Zeebonk dat is gemaakt door een Nederlandse bouwer staan op een mooi plekje in Epe. Bijzonder aan deze bouwer is het hoge afwerkingsniveau en de goede isolatiewaarde. Een perfect chalet om in te vertoeven, zowel in de zomer als in de winter. Dit model Hansson Zeebonk heeft een standaard indeling met twee slaapkamers, een keuken, een badkamer en niet te vergeten een apart toilet. Dit wordt door veel mensen als ideaal aanschouwen voor privacy en comfort. De ruime woonkamer heeft hoge ramen waardoor er veel licht naar binnen valt en schuifdeuren om naar het terras te gaan. Het ideale aan schuifdeuren is dat je deze open kan zetten om door te luchten, zonder dat ze net als bij openslaande deuren helemaal open moeten. Er moeten alleen nog wat leuke meubeltjes uitgezocht worden, maar daarna kun je er gelijk van genieten.  Ook kun je optimaal genieten van de omgeving waar het chalet staat. Recreatiepark het Eperwoud ligt op loopafstand van het plaatsje Epe en midden op de Veluwe. Alles wat je maar kunt verzinnen is te doen in deze omgeving, wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen, suppen, wild spotten en ga zo maar door. Het park zelf heeft ook een aantal faciliteiten, namelijk een speeltuin en eetgelegenheid in het restaurant en cafetaria. Op het nieuwe gedeelte van de camping ‘Veluwte’ hebben we naast dit model nog een aantal andere modellen in de verkoop staan. Genoeg opties die we je kunnen laten zien, dus kom jij snel een keertje langs?

Als je dit chalet wilt verhuren dan maak je gebruik van de Veluwe Verhuurbemiddeling, een professionele partij die alles voor jullie ontzorgt.

Veluwe Verhuurbemiddeling heeft goede contacten met het park het Eperwoud en handelt in de lijn van de toekomstvisie van dit mooie park. Op deze manier verhuren, geeft een grote meerwaarde zonder zorgen.Laat jullie chalet daarom niet onnodig leeg staan en geef gasten de kans om de Veluwe te verkennen. Verhuur zonder gedoe, met een maximaal rendement. Je hebt de keuze uit een bruto vast rendement of je gaat slim een flexibele afspraak aan met dagelijkse prijsoptimalisatie. Natuurlijk is er ook de keuze om helemaal niet te verhuren, het is helemaal aan jullie.
Permanente bewoning is op Recreatiepark het Eperwoud niet toegestaan.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan.

  Bouw

  Soort woningChalet
  Kavelnummer25
  Aantal slaapkamers2
  Aantal badkamers1
  Bouwjaar2022
  Oppervlakte kavel300m2
  Marge object of btw objectObject is incl. BTW

  Kenmerken

  Inclusief inventaris
  Berging
  Internet en TV aansluiting
  Magnetron / OvenCombimagnetron
  Afzuigkap
  Koelkast
  Soort keukenRecht
  KookplaatGas
  Wasmachine aansluiting
  Huisdieren toegestaan
  Zonnepanelen
  Soort verwarmingCV
  Separaat toilet
  Park hele jaar open