Woning

Omschrijving

Een prachtige Hansson Zeeleeuw te koop in Epe!

Op een prachtige plek midden in de natuur staat dit mooie Hansson Zeeleeuw Chalet. Hansson is een Nederlandse bouwer die bekend staat om zijn goede afwerkingskwaliteit. In het chalet zijn neutrale kleuren gebruikt die een rustig gevoel uitstralen. Het chalet heeft een standaard indeling waarbij je binnenkomt in de hal. Onderweg naar de woonkamer loop je langs de keuken die uitgerust is met inbouw apparatuur. Hieronder vallen een vaatwasser, een combimagnetron, een koel-vriescombinatie en er is gekozen voor hoogglans keukendeuren. De woonkamer heeft een ruim gevoel door de grote ramen en via de schuifdeur stap je zo je terras op. Ideaal voor de lekkere zomerdagen! Daarnaast heeft het chalet twee slaapkamers met kasten en een badkamer. Genoeg luxe om hier goed te kunnen vertoeven!  Nog een aantal leuke meubeltjes uitzoeken voor de woonkamer en daarna kan je er zo in! Recreatiepark het Eperwoud is een rustige familiecamping die midden op de Veluwe ligt. In de omgeving van de Veluwe is veel te beleven, er is namelijk heel veel natuur te zien maar culturele uitstapjes zijn ook zeker mogelijk. Neem vooral eens een kijkje op onze Instagram en Facebook, hier delen we regelmatig leuke tips om de omgeving te gaan ontdekken. Kom vooral eens lang om te kijken! Dan ervaar je de rust van de camping en de prachtige locatie.

Verhuurmogelijkheden

Het parkreglement staat het toe dat dit chalet verhuurd mag worden. Het is geen must, het is een vrijblijvende mogelijkheid. Alle begrip als je het chalet liever alleen voor jullie zelf houdt, het is immers jullie eigen plekje op de Veluwe. Maar mocht je, in de periodes dat jullie er niet zijn, toch wat inkomsten willen genereren dan wordt er een zeer aantrekkelijk rendement aangeboden.
Al verhuur je maar een paar weken, bijvoorbeeld om de jaarkosten te dekken, dan is dat zeker al de moeite waard. Je besteed al het werk uit aan Veluwe Verhuurbemiddeling, dit is een professionele verhuurbemiddeling voor particulieren en verzorgt het gehele traject. Zelf hoef je alleen maar de data door te geven dat je er niet bent.

Jaarhuur & Info

Permanente bewoning is op recreatiepark het Eperwoud niet toegestaan.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan.
De huur/parklasten bedragen €3250,- per jaar.
Deze prijs is inclusief de BTW en inclusief tuinaanleg.

  Bouw

  Soort woningChalet
  Kavelnummer26
  Aantal slaapkamers2
  Aantal badkamers1
  Bouwjaar2022
  Oppervlakte kavel300m2
  Marge object of btw objectObject is incl. BTW

  Kenmerken

  Inclusief inventaris
  Berging
  Internet en TV aansluiting
  Magnetron / OvenCombimagnetron
  Afzuigkap
  Koelkast
  Soort keukenRecht
  KookplaatGas
  Wasmachine aansluiting
  Huisdieren toegestaan
  Soort verwarmingCV
  Separaat toilet
  Park hele jaar open