Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar is bij Droompark Molengroet.
Leuk 4 persoons Unique chalet op eigen kavel dicht bij Alkmaar op Droompark Molengroet.
Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar is bij DroomPark Buitenhuizen.
Ook in de winter is het hier prachtig! Interesse? Kijk voor informatie over deze woning op eigen kavel op onze website.
Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar
Te koop inclusief kavel in Arnhem op Droompark Hooge Veluwe.
Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar is bij Droompark Bad Hulckesteijn.
Droompark Bad Hulckesteijn
Mooi grote vakantiewoning aan het Nijkerkernauw. Mooi object voor de verhuur. #uwtweedehuismakelaar #vakantiehuis #vakantiewoning # chalet #recreatiewoning #recreatiepark

Bad Hoophuizen in Gelderland

Direct gelegen aan het Veluwemeer

Bad Hoophuizen is een schitterend vakantiepark, direct gelegen aan het Veluwemeer. Een unieke locatie met heel veel mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie. Bad Hoophuizen ligt centraal op de mooie Veluwe! Een prachtige plek om te wandelen of fietsen en de ligging aan het Veluwemeer is natuurlijk perfect voor de watersportliefhebber.

Voor ieder wat wils!

Ontdek de vele faciliteiten, zoals een overdekt zwembad met wellness, een gezellig restaurant, diverse speeltuinen, een parkshop, een eigen zandstrand, haven en surfschool. Vanwege de bijzondere ligging op de Veluwe, zijn er ook in de omgeving veel mogelijkheden voor een stukje cultuur, historie of dagje uit er is altijd wel iets te doen.

Chalets/vakantiehuisjes op dit park

Sorteer opties
  • Provincie
  • Prijs
  • Laatst toegevoegd
Grid
Lijst

Bad Hoophuizen Slechtvalk 25
6-persoons chalet!

18Picture(s)
250
Visits:856
Prachtig en goed onderhouden chalet voor 6 personen op Droompark Bad Hoophuizen bij Nunspeet (Hulshorst) aan het Veluwemeer! Het chalet beschikt over in totaal 4 kamers. De leefruimte is een gezellige open plek die direct aan de halfopen keuken grenst. Hier staat een ruime hoekbank, zetel, salontafel, TV meubel, een eettafel (met plaats voor 6 personen) en diverse accessoires.
€72.500

Bad Hoophuizen Acacia 32
Cube la Mer

16Picture(s)
250
Visits:1237
Prachtig chalet, Cube model, op Droompark Bad Hoophuizen in Hulshorst bij Nunspeet aan het Veluwemeer. Het chalet beschikt over 3 kamers. De leefruimte is een mooie open ruimte met genoeg plaats voor een apart zit- en eetgedeelte. In de leefruimte zijn verder prachtige grote raampartijen ingebouwd, die vanaf de grond tot aan het plafond reiken.
€105.000

Bad Hoophuizen
Bosuil 5 Cabana model

Varelseweg 211

10Picture(s)
225
Visits:294
Gezellig en modern chalet in een prachtig omgeving op de Veluwe én direct aan het Veluwemeer! Het chalet bestaat uit 3 kamers. In de royale leefruimte valt heerlijk natuurlijk (zonlicht) door de vele grote raampartijen die in het object zijn gebouwd. Het zitgedeelte heeft een ruime zitbank, twee zetels, salontafeltjes. De TV hangt aan de muur. De eethoek bestaat uit eettafel met vier stoelen.
€109.500

Bad Hoophuizen
Acacia 22 Unique chalet

13Picture(s)
250
Visits:316
Prachtig chalet gelegen op Droompark Bad Hoophuizen aan het Veluwemeer tussen Nunspeet en Harderwijk. Het object beschikt over 3 kamers. De gezellige leefruimte bestaat uit een apart zit- en eetgedeelte. Hier staat een 2-zitsbank, zetel, TV meubel, salontafeltjes en een eettafel met vier stoelen. Direct aan de leefruimte grenst de halfopen keuken.
€135.000

Bad Hoophuizen Torenvalk 9
Inclusief kavel!

17Picture(s)
250
Visits:406
Gezellig - inclusief kavel - centraal gelegen op de Veluwe en direct gelegen aan het Veluwemeer! Het object beschikt over in totaal 3 kamers. De leefruimte beschikt over een aparte eet- en zithoek. Hier is genoeg plaats aanwezig voor een 2-zitsbank, twee zetels, een salontafel, TV-meubel, eettafel en diverse leuke accessoires.
€149.500

Bad Hoophuizen Bosuil 7
Prijs inclusief kavel!

19Picture(s)
260
Visits:944
Prachtig chalet inclusief kavel direct aan het Veluwemeer (Veluwe) op Droompark Bad Hoophuizen in Hulshorst bij Nunspeet. Via de entree komt men direct in de (half)open keuken terecht. Deze is luxe uitgevoerd met een koelkast, combimagnetron, vaatwasser, gasstel en afzuigkap. Via de keuken komt men terecht in de leefruimte.
€149.550

Bad Hoophuizen, Havik 16
4 persoons chalet incl kavel

Varelseweg 211

10Picture(s)
210
Visits:430
Mooi chalet inclusief kavel op Droompark Bad Hoophuizen, in Hulshorst, dichtbij Harderwijk en Nunspeet aan het Veluwemeer! Het chalet beschikt over in totaal 3 kamers. In de leefruimte bevinden zich zowel de woonkamer als de eethoek, de open keuken grenst direct aan deze leefruimte. In de woonkamer staat een mooie hoekbank,, een zetel, salontafel, TV-meubel en diverse accessoires.
€155.000

Bad Hoophuizen Slechtvalk 32
Cube incl. kavel

17Picture(s)
275
Visits:1283
Prachtige Cube la Mer chalet, vakantiehuis inclusief kavel, gelegen aan het Veluwemeer. Dit mooie object beschikt over in totaal 3 kamers. De leefruimte is één grote open ruimte. Door de grote raampartijen - die reiken van de grond tot aan het plafond - valt er heerlijk veel (zon)licht naar binnen en heeft men prachtig zicht naar buiten toe.
€185.000

Bad Hoophuizen Eik 9
Rolstoelvriendelijke Cube la Mer Premium

20Picture(s)
313
Visits:492
Prachtig moderne rolstoelvriendelijke Cube vakantiewoning inclusief kavel centraal gelegen aan het Veluwemeer! De woning is in lengte en breedte groter dan de "standaard" Cube la Mer en is voorzien van zonnepanelen. He chalet heeft een royale leefruimte, rolstoelvriendelijk, waarin zich zowel de woonkamer alsook de keuken met een aparte eethoek bevinden.
€244.500

Bad Hoophuizen Zeeduin 3
inclusief kavel

23Picture(s)
260
Visits:2038
Prachtig Cube Exclusif model - inclusief koopkavel -op Droompark Bad Hoophuizen aan het Veluwemeer in Hulshorst (Nunspeet) Het chalet is gebouwd in 2017 en dus in een zeer nieuwe staat, en beschikt over in totaal 3 kamers. Dit chalet heeft een zeer unieke ligging, direct nabij het water.
€260.000

Bad Hoophuizen Acacia 27
Unieke ligging! Incl. kavel!

38Picture(s)
315
Visits:1148
In dit prachtige chalet waant u zich in het buitenland! De kavel heeft een prachtige en unieke ligging doordat het zich ietwat afgezonderd van de rest van het park bevindt - direct aan het water, het strand en de haven! Hierdoor heeft men direct toegang tot het strand en de haven vanuit de tuin.
€349.000
    11 ResultatenPer pagina