Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door UwTweedeHuismakelaar met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. UwTweedeHuismakelaar verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door UwTweedeHuismakelaar worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

UwTweedeHuismakelaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. UwTweedeHuismakelaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van UwTweedeHuismakelaar opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel UwTweedeHuismakelaar alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is UwTweedeHuismakelaar niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door UwTweedeHuismakelaar worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel UwTweedeHuismakelaar uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door UwTweedeHuismakelaar worden onderhouden wordt afgewezen.

Contact

Wilt u uw chalet of vakantiewoning verkopen?

Samen bespreken we een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. Wij doen de rest.

"Makelaars waar u op kunt vertrouwen"

- UwTweedehuismakelaar Team