EuroParcs Markermeer

Welkom op EuroParcs Markermeer

EuroParcs Markermeer bij Bovenkarspel staat elke dag dat u wakker wordt of voordat u slapen gaat voor een panoramabeeld. Van elk van de vakantiewoningen heeft u een weids uitzicht over het Markermeer. Bovendien hoeft u vanaf een vakantiewoning op dit kleinschalige park maar enkele stappen te doen en u bent al met uw voeten in het Markermeer.

EuroParcs Markermeer

EuroParcs Markermeer staat zelf voor rust, de omgeving voor natuur en Hollandse historie.

Bovendien hoeft u vanaf een vakantiewoning op dit kleinschalige park maar enkele stappen te doen en u bent al met uw voeten in het Markermeer. Dat maakt het tot een ideale vakantiebestemming: u kunt zonnen in het gras bij een vakantiewoning, waardoor u veel privacy geniet én hoeft, wanneer u het warm krijgt, maar enkele stappen te doen om af te koelen.

Bijkomend voordeel:  het Markermeer kent niet, zoals de Noord- of Waddenzee, muien waardoor volwassenen en vooral kinderen er veilig in kunnen zwemmen. Het vakantiepark biedt verder een buitenspeelplaats voor jong en ouder en horeca waar u een kleine maaltijd en/of ijs kunt nuttigen. Het terras van de horeca is fraai, direct aan het water, gelegen. 

 

  • Zuiderdijk 1b, 1611 MC Bovenkarspel
  • Gelegen aan het Markermeer
  • Nabij Enkhuizen en Hoorn
  • Vrij uitzicht over het water

Woning gezocht

Kunt u uw droomwoning niet vinden in ons assortiment?
Geef uw wensen hieronder op en wordt op de hoogte gehouden wanneer wij uw droomwoning in ons aanbod hebben.

Contact

Wilt u uw chalet of vakantiewoning verkopen?

Samen bespreken we een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. Wij doen de rest.

"Makelaars waar u op kunt vertrouwen"

- UwTweedehuismakelaar Team