EuroParcs Zuiderzee

Welkom op Europarcs Zuiderzee

Pal aan het kabbelende water van het Veluwemeer, ingesloten door de groene vlaktes van Flevoland, ligt ons vakantiepark EuroParcs Zuiderzee. Voor de watersporters, adrenalinejunks, jong en oud is dit het ideale vakantiepark om de uitgestrekte Veluwse bossen, de pittoreske Hanzesteden, Flevolandse polders en natuurlijk Walibi Holland te ontdekken!

EuroParcs Zuiderzee

Prachtige ligging in Biddinghuizen!

Een privéstrand van een kilometer lengte. Gelegen bovendien direct aan het Veluwemeer waarbij u met een boot in de jachthaven kunt aanmeren. Een hoofdgebouw met een binnenzwembad, glow-in-the-dar midgetgolf, indoor speelparadijs, restaurant, luxe snackbar, ijssalon en grootse recreatieruimte.
Uitgestrekte polders en Hanzesteden
Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen in de omgeving van EuroParcs Zuiderzee. De provincie Flevoland heeft vele fiets- en wandelroutes dwars door de polders en bossen te bieden. Ontdek ook de bijzondere Hanzesteden aan het Veluwemeer, die bekendstaan om een rijke geschiedenis die vandaag de dag nog merkbaar zijn op het gebied van ambacht, welvaart en culinaire genieten.

 

  • Spijkweg 15, 8256 RJ Biddinghuizen
  • Park is het gehele jaar geopend
  • Honden toegestaan

Woning gezocht

Kunt u uw droomwoning niet vinden in ons assortiment?
Geef uw wensen hieronder op en wordt op de hoogte gehouden wanneer wij uw droomwoning in ons aanbod hebben.

Contact

Wilt u uw chalet of vakantiewoning verkopen?

Samen bespreken we een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. Wij doen de rest.

"Makelaars waar u op kunt vertrouwen"

- UwTweedehuismakelaar Team