Recreatiepark het Eperwoud

Welkom op recreatiepark het Eperwoud 

Recreatiepark het Eperwoud is een gezellige familie camping en heeft een prachtige ligging, namelijk in het plaatsje Epe midden op de Veluwe. Het park is het hele jaar geopend en honden zijn er toegestaan. Het park heeft veel te bieden voor zowel rustzoekers als avonturiers en is leuk voor zowel jong als oud. Er zijn meerdere faciliteiten aanwezig op de camping, zoals een speeltuin en eetgelegenheid in het cafetaria.

Recreatiepark het Eperwoud

Dit park is gesitueerd op de Veluwe vlakbij Apeldoorn

In de bosrijke omgeving van het park is veel te beleven. Je kunt in het natuurgebied wandelen, fietsen, paardrijden en zelfs surfen. De Veluwe staat ook bekend om zijn vele wilde diersoorten die je met verschillende excursies kunt gaan spotten. In het dorpje Epe, maar ook in de andere dorpen en steden rondom de Veluwe vind je de gezelligheid en culturele bezienswaardigheden.

Dus waarom zou je een chalet kopen op recreatiepark het Eperwoud? De kavels waar de stacaravans en chalets op staat zijn erg ruim en zijn omringd door groen. Ondanks dat het een omgeving is waar veel te beleven valt kun je er ook goed tot rust komen op je eigen plekje. Recreatiepark het Eperwoud biedt zowel kampeermogelijkheden als seizoens- en jaarplaatsen. Op het nieuwste gedeelte van het park ‘Veluwte’ hebben we een aantal nieuwe chalets geplaatst van een Nederlandse en Franse bouwer. Het afwerkingsniveau van deze chalets zijn heel hoog, ze zijn ruim en zeer goed geïsoleerd. Een hele fijne plek om zowel in de zomer, als de winter te verblijven.

 

  • Tongerensewegg 124, 8162 PP Epe
  • Park is het gehele jaar geopend
  • Honden toegestaan

 

Woning gezocht

Kunt u uw droomwoning niet vinden in ons assortiment?
Geef uw wensen hieronder op en wordt op de hoogte gehouden wanneer wij uw droomwoning in ons aanbod hebben.

Contact

Wilt u uw chalet of vakantiewoning verkopen?

Samen bespreken we een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. Wij doen de rest.

"Makelaars waar u op kunt vertrouwen"

- UwTweedehuismakelaar Team