Chaletpark en Caravanpark de Haspel

Welkom op Chaletpark en Caravanpark de Haspel

De omgeving van Caravanpark De Haspel in West-Brabant staat voor een grote mate van diversiteit. Mooie landerijen, bossen (onder meer in het nabijgelegen natuurpark Pagnevaart) en pittoreske dorpen en kleine stadjes. Van Hoeven waar het park gelegen is tot Oudenbosch met zijn prachtige Basiliek van de Heiligen Agatha en Barbara: de Brabantse plaatsen in de regio inspireren. Daarbij staat de gemeente Halderberge, waar Caravanpark De Haspel is gesitueerd, bekend om zijn religieus erfgoed: je treft hier prachtige kerken, kapellen, beelden en meer.
Chaletpark en Caravanpark de Haspel

Familievermaak is er ook, bijvoorbeeld op Waterspeelpark Splesj in Hoeven en in recreatiegebouw ’t Haspeltje op het park zelf. Mooie dagtrips om te ondernemen zijn naar Snowworld Rucphen (op minder dan een kwartier rijafstand), binnenspeeltuin FunZone Breda en het spectaculaire Indoor Skydive Roosendaal. Verder liggen ook de Zeeuwse wateren op een half uur rijafstand. Gaat u voor romantiek, dan zijn het Blue Wellness Trivium in Etten-Leur en de Dinner Train in Breda aanraders.

Het vakantiepark is ook ideaal gelegen voor stedelijk vertier, want het ligt vlakbij Etten-Leur, op tien minuten rijafstand met de auto van Roosendaal en twintig minuten van Breda.

 

  • Haspelstraat 9, 4741 SH Hoeven
  • Park is het gehele jaar geopend
  • Honden toegestaan

Woning gezocht

Kunt u uw droomwoning niet vinden in ons assortiment?
Geef uw wensen hieronder op en wordt op de hoogte gehouden wanneer wij uw droomwoning in ons aanbod hebben.

Contact

Wilt u uw chalet of vakantiewoning verkopen?

Samen bespreken we een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. Wij doen de rest.

"Makelaars waar u op kunt vertrouwen"

- UwTweedehuismakelaar Team