EuroParcs De Kraaienbergse Plassen

Welkom op EuroParcs De Kraaienbergse Plassen 

Knooppunt van waterwegen. Knooppunt van landwegen. EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen is een centrum van beleving in het algemeen en een centrum van vakantiebeleving in het bijzonder. Er is een rechtstreekse waterverbinding vanaf de Maas, via de 400 hectare grote natuurplassen, tot bij het vakantiepark. Dat betekent ook dat zwemwater met een kalme golfslag, met een strand, direct bij het park is gelegen. De regio Cuijk, waar EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen is gesitueerd, is verder al sinds de Romeinse tijd belangrijk. Dat is terug te zien aan allerlei monumenten en in de diverse musea, met Museum Ceuclum in Cuijk als blikvanger.

EuroParcs De Kraaienbergse Plassen

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen is een centrum van beleving in het algemeen en een centrum van vakantiebeleving in het bijzonder.

Het kleinschalige vakantiepark EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen heeft verder een bijzondere uitstraling door de ligging van de kavels direct aan het water en door de nabijheid van het Land van Cuijk: een aantrekkelijk fiets- en wandelgebied door het pittoreske landschap van landelijk groen en rustieke dorpen. Bijzonder aan het park is verder dat het rondom een zestiende-eeuwse boerderij is gesitueerd.

  • Den Drul 19 5439 NR Linden
  • Park is het gehele jaar geopend
  • Honden toegestaan

Woning gezocht

Kunt u uw droomwoning niet vinden in ons assortiment?
Geef uw wensen hieronder op en wordt op de hoogte gehouden wanneer wij uw droomwoning in ons aanbod hebben.

Contact

Wilt u uw chalet of vakantiewoning verkopen?

Samen bespreken we een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. Wij doen de rest.

"Makelaars waar u op kunt vertrouwen"

- UwTweedehuismakelaar Team