Poort van Amsterdam

Welkom op EuroParcs Poort van Amsterdam

Geniet van het beste van twee werelden! Niet alleen ligt EuroParcs Poort van Amsterdam midden in de natuur en direct aan het kabbelende water van het Markermeer, binnen een half uur sta je ook in hartje Amsterdam. Zo vier je je vakantie in een rustige omgeving en zoek je de drukte op wanneer jij dat wilt.

Europarcs Poort van Amsterdam

Vlakbij Amsterdam en toch midden in de natuur, direct aan ‘groot water’. EuroParcs Poort van Amsterdam is uniek gelegen en trekt daardoor zowel toeristen als zakenmensen uit binnen- en buitenland.

EuroParcs Poort van Amsterdam ligt in een waterrijk gebied met veel diversiteit in flora en fauna. Het allerleukste van dit park is dat je overdag op het Markermeer kunt varen en ’s avonds je boot aan kunt leggen in de jachthaven van het vakantiepark. Ook het watersportcentrum op Poort van Amsterdam biedt volop mogelijkheden voor een dagje op het water. Op minder zonnige dagen plons je ook zo in het binnenzwembad, kun je relaxen in de sauna en vermaken de kinderen zich in het indoor speelparadijs.

 

  • Zeedijk 2, 1154 PP Uitdam
  • Park is het gehele jaar geopend
  • Honden toegestaan

Woning gezocht

Kunt u uw droomwoning niet vinden in ons assortiment?
Geef uw wensen hieronder op en wordt op de hoogte gehouden wanneer wij uw droomwoning in ons aanbod hebben.

Contact

Wilt u uw chalet of vakantiewoning verkopen?

Samen bespreken we een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. Wij doen de rest.

"Makelaars waar u op kunt vertrouwen"

- UwTweedehuismakelaar Team