EuroParcs de IJssel Eilanden

Welkom op EuroParcs de IJssel Eilanden

Een weids uitzicht over het Reevemeer en de uiterwaarden. Veel mogelijkheden tot watersport en waterrecreatie. En vooral dat oer-Hollandse gevoel  dat EuroParcs De IJssel Eilanden uitstraalt doordat dit vakantiepark op zes eilanden wordt gerealiseerd.

EuroParcs De IJssel Eilanden

Vakantiepark De IJssel Eilanden is een ideale uitvalsbasis: de ligging aan het Reevemeer maakt dat u met een boot in korte tijd op het IJsselmeer, de IJssel of de Veluwerandmeren bent.

Dit vakantiepark, dat bestaat uit 400 vakantiewoningen met een historische architectuur en een uitmuntend inrichtingsniveau, staat voor het hoogste niveau in vakantiebeleving. Waarbij het mogelijk is bij vrijwel elke vakantiewoning om met een boot aan te meren bij de eigen aanlegsteiger!

Ook anderszins inspireert EuroParcs De IJssel Eilanden. Er wordt een indoor speelparadijs gebouwd: de Roggebot indoorplayjungle met klimspeeltoestellen- en glijbanen, een knuffelplayzone voor de kleintjes. Dit alles verrijst rondom de havenkom van de passantenhaven waarbij jong en ouder kan genieten van onder andere optredens,  kinderanimatie, spelshows en feestavonden.

 

  • Flevoweg 90, 8265 PL Kampen
  • Aan het Revemeer
  • Eigen ligplaatsen
  • Kampen op korte afstand

Woning gezocht

Kunt u uw droomwoning niet vinden in ons assortiment?
Geef uw wensen hieronder op en wordt op de hoogte gehouden wanneer wij uw droomwoning in ons aanbod hebben.

Contact

Wilt u uw chalet of vakantiewoning verkopen?

Samen bespreken we een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. Wij doen de rest.

"Makelaars waar u op kunt vertrouwen"

- UwTweedehuismakelaar Team