Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar is bij DroomPark Spaarnwoude.
DroomPark Spaarnwoude
Genieten van de rust en ruimte maar toch dichtbij Amsterdam in uw eigen chalet! #vakantiehuis #chalet #uwtweedehuismakelaar #verhuren #recreatiepark
Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar
👉Tip van de makelaar: Vakantie in je eigen vakantiewoning op de Veluwe!
Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar
Geniet van de natuur!
Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar is bij DroomPark Spaarnwoude.
DroomPark Spaarnwoude
Dit prachtige chalet bij Amsterdam komt morgen “online” check dus morgen onze website voor meer informatie #uwtweedehuismakelaar #chalets #vakantiehuis
Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar is bij droompark beekbergen.
Nu in prijs verlaagd! Mooi dubbel chalet op eigen kavel,
Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar
Prachtig 6 persoons chalet op eigen kavel aan het Veluwemeer #uwtweedehuismakelaar #veluwemeer #verhuren #chalets

Marina Strandbad in Olburgen

Welkom op DroomPark Marina Strandbad

Een uniek nieuw DroomPark op een prachtige locatie in Olburgen.

Droompark Marina Strandbad

Op een werkelijk fantastische plek op de grens van de IJsselvallei, de Veluwe en de Achterhoek vind je hier alle rust, prachtige natuur, veel ruimte en ontspanning. Voor ieder wat wils met veel faciliteiten zoals het restaurant Sophia’s Italian en een snackbar, buiten zwembad en het strand en een Welness met Turks stoombad, Finse sauna, zonnebanken en dergelijke om uzelf heerlijk te verwennen en te relaxen.

Jachthaven
Droompark Marina Strandbad ligt aan een zijtak van de IJssel. De rivier is hier ca. 100 meter lang en bestaat uit schoon water waarin je naar hartenlust kunt zwemmen, vissen of waterskiën. De tocht naar Marina Strandbad biedt je tal van prachtige uitzichten en mooi plekjes om even ‘uut te bloazen’ (zoals wij dat zeggen in de Achterhoek).

Ligplaatsen
Marina Strandbad heeft fullservice ligplaatsen voor elk type boot en heeft plaats voor zo’n 170 zeil- en motorboten. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en een watertappunt in de directe nabijheid.

 

Chalets/vakantiehuisjes op dit park

Sorteer opties
  • Provincie
  • Prijs
  • Laatst toegevoegd
Grid
Lijst

Marina Strandbad 401 en/of 411
Inclusief kavel én sauna

32Picture(s)
150
Visits:28
Luxe wellness chalets - inclusief kavel - mét sauna op Droompark Marina Strandbad, op de grens van de Ijsselvallei, de Veluwe en de Achterhoek. (De prijzen per chalet staan onderaan deze advertentie) De objecten die worden weergeven in deze advertentie hebben het model ‘Cube Exclusif Maximaal’.
€225.000

Marina Strandbad 36 en/of 38
Instapklare chalets met grond

51Picture(s)
210
Visits:39
Deze mooie, moderne chalets - inclusief kavel - zijn instapklaar en liggen nabij de Veluwe! (De prijs per chalet staat onderaan deze advertentie vermeld). De objecten die worden weergeven in deze advertentie hebben het model ‘Cube Exclusif’. Dit model heeft een afmeting (woonoppervlakte) van ongeveer 60 m2 en beschikt over in totaal 3 kamers.
€265.000

Marina Strandbad 32, 34 en/of 75
Chalets met grond a/h water!

75Picture(s)
210
Visits:81
Moderne chalets op eigen grond met een prachtige ligging aan het water, nabij de Veluwe! (Prijs per chalet staat onderaan deze advertentie vermeld). De objecten die worden weergeven in deze advertentie hebben allemaal het model ‘Cube Exclusif Maximaal’. Dit model heeft een afmeting (woonoppervlakte) van ongeveer 65 m2 en beschikt over in totaal 3 kamers.
€320.000

Marina Stranbad 84 en/of 91
Inclusief grond, nabij de Veluwe

65Picture(s)
350
Visits:23
Prachtige, ruime chalets - inclusief kavel - op Droompark Marina Strandbad, nabij de Veluwe! (De prijs per chalet staat onderaan deze advertentie vermeld.) De objecten die worden weergeven in deze advertentie hebben het model ‘Cube Exclusif L-vorm’. Dit model heeft een afmeting (woonoppervlakte) van ongeveer 70m2 en beschikt over in totaal 3 kamers.
€399.000
    4 ResultatenPer pagina