Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar is bij DroomPark Buitenhuizen.
Ook in de winter is het hier prachtig! Interesse? Kijk voor informatie over deze woning op eigen kavel op onze website.
Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar
Te koop inclusief kavel in Arnhem op Droompark Hooge Veluwe.
Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar is bij Droompark Bad Hulckesteijn.
Droompark Bad Hulckesteijn
Mooi grote vakantiewoning aan het Nijkerkernauw. Mooi object voor de verhuur. #uwtweedehuismakelaar #vakantiehuis #vakantiewoning # chalet #recreatiewoning #recreatiepark
Uwtweedehuismakelaar
Uwtweedehuismakelaar is bij DroomPark Spaarnwoude.
DroomPark Spaarnwoude
Genieten van de rust en ruimte maar toch dichtbij Amsterdam in uw eigen chalet! #vakantiehuis #chalet #uwtweedehuismakelaar #verhuren #recreatiepark

Marina Strandbad in Olburgen

Welkom op DroomPark Marina Strandbad

Een uniek nieuw DroomPark op een prachtige locatie in Olburgen.

Droompark Marina Strandbad

Op een werkelijk fantastische plek op de grens van de IJsselvallei, de Veluwe en de Achterhoek vind je hier alle rust, prachtige natuur, veel ruimte en ontspanning. Voor ieder wat wils met veel faciliteiten zoals het restaurant Sophia’s Italian en een snackbar, buiten zwembad en het strand en een Welness met Turks stoombad, Finse sauna, zonnebanken en dergelijke om uzelf heerlijk te verwennen en te relaxen.

Jachthaven
Droompark Marina Strandbad ligt aan een zijtak van de IJssel. De rivier is hier ca. 100 meter lang en bestaat uit schoon water waarin je naar hartenlust kunt zwemmen, vissen of waterskiën. De tocht naar Marina Strandbad biedt je tal van prachtige uitzichten en mooi plekjes om even ‘uut te bloazen’ (zoals wij dat zeggen in de Achterhoek).

Ligplaatsen
Marina Strandbad heeft fullservice ligplaatsen voor elk type boot en heeft plaats voor zo’n 170 zeil- en motorboten. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en een watertappunt in de directe nabijheid.

 

Chalets/vakantiehuisjes op dit park

Sorteer opties
  • Provincie
  • Prijs
  • Laatst toegevoegd
Grid
Lijst

Marina Strandbad 56&57
Cube incl kavel

Pipeluurseweg 8-56-57

20Picture(s)
300
Visits:228
Moderne Cube La Mer Plus, vakantiehuis, chalet, op eigen kavel op Marina Strandbad in Olburgen aan de IJssel. Het chalet aan het water beschikt over in totaal 3 kamers. De leefruimte bestaat uit één mooie grote open ruimte waarin zich zowel de woonkamer alsook de keuken bevinden – met een aparte eethoek.
€199.000

Marina Strandbad 401 en/of 411
Inclusief kavel én sauna

32Picture(s)
150
Visits:351
Luxe wellness chalets - inclusief kavel - mét sauna op Droompark Marina Strandbad, op de grens van de IJsselvallei, de Veluwe en de Achterhoek. De objecten die worden weergeven in deze advertentie hebben het model ‘Cube Exclusif Maximaal’. Dit model heeft een afmeting (woonoppervlakte) van ongeveer 48m2 en beschikt over in totaal 2 kamers.
€225.000

Marina Strandbad 36 en/of 38
Cube model met kavel en boot!

52Picture(s)
210
Visits:12691
Deze mooie, moderne chalets - inclusief kavel hebben een prachtige ligging tussen de IJsselvallei, De Veluwe en de achterhoek. De objecten die worden weergeven in deze advertentie hebben het model ‘Cube Exclusif’. Dit model heeft een afmeting (woonoppervlakte) van ongeveer 60 m2 en beschikt over in totaal 3 kamers.
€265.000

Marina Strandbad 32, 34 (met boot!!) en/of 75
Chalets met grond a/

76Picture(s)
210
Visits:507
Luxe moderne chalets - inclusief kavel op een prachtige locatie tussen de IJsselvallei, De Veluwe en de Achterhoek. De objecten die worden weergeven in deze advertentie hebben allemaal het model ‘Cube Exclusif Maximaal’. Dit model heeft een afmeting (woonoppervlakte) van ongeveer 65 m2 en beschikt over in totaal 3 kamers.
€299.000

Marina Strandbad 84 (met Boot!!)/ 91
Inclusief grond

67Picture(s)
350
Visits:383
Prachtige, ruime luxe chalets - inclusief kavel op Marina Strandbad op de grens van de IJsselvallei, De Veluwe en de Achterhoek. De objecten die worden weergeven in deze advertentie hebben het model ‘Cube Exclusif L-vorm’. Dit model heeft een afmeting (woonoppervlakte) van ongeveer 70m2 en beschikt over in totaal 3 kamers.
€399.000
    5 ResultatenPer pagina