Wie zijn wij

Wij zijn een kleinschalig specialistisch makelaarskantoor met meer dan 20 jaar ervaring in de recreatiebranche.

Wij kunnen u prima aanvullen in de verkoop van uw chalet, mobiele bungalow, recreatiewoning of vakantiehuis. Als de specialist staan wij midden in deze markt. Wij kennen de vraag en het aanbod en zeker belangrijk; wij kennen de kopers. Uwtweedehuismakelaar neemt graag uw huidige chalet of vakantiehuis in bemiddeling voor verkoop. Samen bespreken we een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. De verdere afwikkeling neemt de Uwtweedehuismakelaar voor zijn rekening.

Zij doet promotie, ontvangt de geïnteresseerden, regelt de financiën en introduceert de nieuwe gasten bij de parken. Zelf zorgt u ondertussen goed voor het vakantiehuis en de tuin, zodat alles er piekfijn uitziet. Uwtweedehuismakelaar adverteert voor de verkoop van uw mobiele bungalow. Dit gebeurt zeer actief op: www.uwtweedehuismakelaar.nl, Marktplaats, Huislijn, Jaap.nl, YouTube.com, de socials. Dit zijn dé manieren voor een goede vindbaarheid. De thuisbasis voor alle promotie is uwtweedehuismakelaar.nl .

Elise Couperus

Medewerker sales support

Ik ben Elise Couperus en ik begeleid de eventuele aankoop en of verkoop van uw recreatiewoning. Ik verzorg de contracten en overige zaken die komen kijken bij een aankoop of verkoop. Dit doe ik 3 dagen in de week, de overige dagen doe ik yoga, wandel ik veel met onze hond en doe ik aan bootcamp.

085-0471 603

Milan Boterman

Adviseur

Mijn naam is Milan Boterman. Uw Tweedehuismakelaar is het bedrijf van mijn ouders. Hierdoor loop ik al mijn hele leven mee met mijn vader in de recreatiebranche. Toen ik klein was liep ik door de werkplaats heen waar chalets werden gebouwd. Sinds 2016 draai ik mee in de makelaardij van de recreatie. In 2019 ben ik zelf begonnen als adviseur. Ik begeleid u met veel plezier en passie op locatie bij de aan- of verkoop van uw droom-object. Ik hoop u graag te ontmoeten.

085-0471 603

Bjorn van de Visch

Adviseur

Mijn naam is Bjorn van de Visch en sinds enige tijd ben ik werkzaam bij Uw Tweedehuismakelaar. Een aantal jaren geleden ben ik vanuit mijn studie in de recreatiemarkt terechtgekomen. Sindsdien heb ik mezelf naast mijn studie uitgedaagd om verder te ontwikkelen op dit gebied. De afgelopen vier jaren heb ik hierdoor de nodige ervaring en kennis op kunnen doen. Binnen dit bedrijf is het mijn taak om u te voorzien van het beste advies en begeleid ik uw aan- of verkoop. U kunt mij tegenkomen tijdens een bezichtiging, intake of telefonisch bij een aanvraag tot advies. Met veel enthousiasme geloof ik erin dat ik u kan helpen bij het vinden van de juiste recreatiewoning!

085-0471 603

Britt Oonk

Website /social media

Ik ben Britt Oonk. Binnen Uw Tweedehuismakelaar ben ik verantwoordelijk voor de website, advertenties en de sociale media. Dit houdt in dat ik advertenties op onze website en andere kanalen plaats. Ook het YouTube kanaal en de Instagram- en Facebookpagina zijn voor mijn rekening. Op deze manier ondersteun ik in het succesvolle aan- of verkoopproces van uw tweede huis. Daarnaast studeer ik nog aan de University of Twente. Vergeet ons vooral niet te volgen op Instagram en Facebook!

085-0471 603

Jos Boterman

Directie

Mijn naam is Jos Boterman, samen met mijn vrouw Chantal, ben ik de oprichter en eigenaar van Uw Tweedehuismakelaar BV. Ik ben vele jaren geleden begonnen als Stacaravanmakelaar en vanuit dit concept hebben we Uw Tweedehuismakelaar opgericht. Door onze jarenlange ervaring (meer dan 30 jaar) in de recreatiesector, kunnen wij u goed adviseren in de aan- en verkoop van uw recreatieobject. Mijn functie is naast de algemene leiding, het begeleiden van de adviseurs en het adviseren van het team.

085-0471 603

Chantal Boterman

Directie

Mijn naam is Chantal Boterman, samen met mijn man Jos ben ik eigenaar van dit leuke bedrijf. Wij zijn begonnen als Stacaravanmakelaar en om een steeds bredere markt te kunnen bedienen, zijn we in 2017 begonnen met Uw Tweedehuismakelaar. Ik doe voornamelijk de financiën en ondersteun ons team op kantoor.

085-0471 603

Contact

Wilt u uw chalet of vakantiewoning verkopen?

Samen bespreken we een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. Wij doen de rest.

Recente vermeldingen

Pik die juweeltjes eruit en plan eens een dagje in om langs de verschillende recreatieparken te rijden