Verkoop

U wilt uw chalet of vakantiewoning verkopen?

u

Wat is het eerste dat u doet wanneer u uw huidige chalet of vakantiewoning wilt verkopen?

Juist, dan belt u UwTweedehuismakelaar!
Wij nemen graag uw huidige chalet of vakantiewoning in bemiddeling voor verkoop. Eigenlijk hoeft u daar zelf niet veel voor te doen. Samen met UwTweedehuismakelaar bespreekt u een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. Wij doen de rest.

u

En die rest is?

Uwtweedehuismakelaar doet de promotie, ontvangt de geïnteresseerden, regelt de financiën en introduceert de nieuwe gasten op het park. Ondertussen zorgt u zelf goed voor uw vakantiewoning en tuin, zodat alles er piekfijn uitziet. We hoeven u vast niet uit te leggen dat dat een voorspoedige verkoop ten goede komt.

u

Hoe komen we tot een verkoopprijs?

Het waarderen van de waarde van uw chalet of vakantiewoning heeft met vele factoren te maken. Natuurlijk denkt u als eerste aan de reeds gedane investeringen, de ligging, of het unieke plekje. Maar wist u dat leeftijd, omgevingsplannen en het parkreglement van invloed zijn op de waarde? Als specialist in de markt beloven we u dat een waardebepaling bij ons in goede handen is.

u

Hoe lang duurt het tot de vakantiewoning verkocht is?

We kunnen u niet precies zeggen op welke termijn uw chalet of vakantiewoning verkocht is. Waar wel wat van te zeggen valt, is dat wij een succesvolle historie hebben met verkochte mobiele bungalows.

Contact

Wilt u uw chalet of vakantiewoning verkopen?

Samen bespreken we een reële verkoopprijs en de eventuele inboedel. Wij doen de rest.

"Makelaars waar u op kunt vertrouwen"

- UwTweedehuismakelaar Team